Flere Karen-kjoler

12. november 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg har virkelig fundet mit kjolemønster, så det er bare mit sikre valg. Jeg har nu et utal af Karen-kjoler, og jeg tænker faktisk, at jeg nu har nået mit max. Og så tænker jeg også, at det kunne være sjovt at prøve et nyt mønster, selvom jeg jo ikke rigtig mangler kjoler, men noget skal alt det smukke stof jo bruges til 🙂

To Karen-kjoler til min kollega

Jeg har indtil videre 4 typer af Karen-kjoler. Først og fremmest den rigtige, altså med trekvart ærmer og stram underdel. Derudover har jeg syet en sommerversion af Karen uden ærmer og den stramme nederdel. Senest har jeg ændret skørtet, så der er mere sus i. Jeg har indtil nu kun syet den med større skørt i sommerversionen, men min nye julekjole er syet med 3/4 ærmer.

Det er den “rigtige” jeg nu har syet to styk af til min søde kollega Louise. Vi er nogenlunde samme størrelse, så det var nemt og rimelig hurtigt at sy de to kjoler. Resterne fra julekjolen er klippet og syet til andre projekter, men de skal begge bruges som gaver. Derfor vises de først frem, når 1. advent er overstået.

Brøndby Karen-kjole
En gul Karen-kjole til når Louise står på Brøndby stadion og hepper
jule Karen-kjole
Karenkjole i fint julestof fra Stof&stil

Mine to jule-Karen-kjoler

Jeg syede jo en jule-Karen-kjole sidste år, men jeg kan godt mærke at mer’ vil have mer’. Så jeg kan ligesom ikke nøjes med den ene julekjole. Desuden skal jeg til barnedåb d. 1. december, og det kalder jo på en ny kjole. Og jeg synes faktisk begge af mine to nye kjoler kan bruges til dåben. Derudover begynder jeg mit nye job d. 2. december, og mine kommende kollegaer (som jo faktisk allerede ER mine kollegaer, da jeg skifter internt) kalder mig for julegaven. Derfor bliver jeg NØDT til at møde op totalt julepyntet på min første dag i min nye sektion 🙂

Du kan bl.a. købe mønstret til Karen-kjolen her (reklamelink)

Den første kjole er min mønster-hack version med et større skørt. Og for første gang har jeg syet den med 3/4 ærmer, de andre gange er den syet uden ærmer. Min vejledning til mønster hack’et kan ses her. Stoffet er også fra stof&stil, og igen er resterne brugt til andre projekter, som skal bruges som adventsgaver. Desuden blev det til en lille julekjole i str. 68/74, som er sat til salg i min Facebook gruppe.

Highlow karen
Jule-Highlow-Karen
Flere karenkjoler
Endnu en jule-kjole

Den sidste kjole er syet i stof fra den nye webbutik Frukristof.dk. Hende kommer jeg til at bruge en del fremover, for udover at hun har stof, sælger hun også strygevinyl. Alt i én butik – I love it!

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram