Boganmeldelse – Datingroulette

18. november 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Datingroulette” af Irse Kræmer.

Bogen “Datingroulette” er modtaget til anmeldelse.

Datingroulette

Fakta om bogen
Titel: Datingroulette
Forfatter: Irse Kræmmer
Udgivelsesår: 2015

Fra bogens bagside læses:
Tre mennesker der fulgte kærligheden. De havde alle mistet og følt sorgen. Hvad bringer fremtiden? Dating, passionen, nysgerrighed og evnen til at elske på ny. Eller byder den på skuffelser, tab og farer?

Bogen handler om tre personers forsøg på at finde deres livs anden store kærlighed. De forsøger sig med det brogede datingmarked, og de støder ind i mange forskellige typer.

Min anmeldelse

Bogen giver et indblik i datingjunglen. Den bygger lidt på alle klicheerne om dating – men det passer nu alligevel meget godt ud fra mit lille kendskab til dating apps. Dating er fuld af mærkelige mænd! Jeg havde hele tiden fornemmelsen af, at “det her er for godt til at være sandt“. Og det ville jo også være lidt for hallmark julefilmsagtigt, hvis det hele bare endte ud i lykkelige forhold uden nogen problemer.
Bogen var fin og jeg nød at læse den. Den fangede mig og underholdt mig, men den er også en smule forudsigelig. Og derfor er den ikke blandt de bedste bøger jeg har læst, men en hyggelig bog til de mørke efterårsaftener i sofaen med te og et varmt tæppe.

Datingroulette

Bogen kan lånes på flere biblioteker, eller købes hos de fleste boghandlere, f.eks. hos Arnold Busck (reklamelink).

Se mine andre boganmeldelser her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram