Boganmeldelse – Saga

16. august 2020 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Saga” af Sussie Maria Pilegaard.

Jeg har modtaget bogen “Saga” til anmeldelse.

Fakta om bogen
Titel: Saga
Forfatter: Sussie Maria Pilegaard
Udgivelsesdato: 30. august 2018
Forlag:  Egolibris

Fra bogens bagside læses:
Saga og Mike er på vej til Seattle. Mike er blevet forfremmet, og udadtil er de to det perfekte par med hus, børn og en god økonomi. Men under den perfekte overflade ligger dæmonerne på lur. Eventyret begynder at slå revner, og gamle familiehemmeligheder dukker frem fra sprækkerne. Snart bliver Saga nødt til at vælge, om hun vil redde sig selv, eller om hun vil blive og forsøge at redde stumperne af den tilværelse, hun altid har drømt om.

Saga er en intens og nervepirrende thriller om de farer, der kan gemme sig under overflade i en tilsyneladende velfungerende familie.

Min anmeldelse

Bogen er virkelig en god og nervepirrende thriller. Der var flere gange, hvor jeg fik kuldegysninger. Bogen er velskrevet, og jeg følte virkelig Sagas dilemma. Livet (og parforhold) er ikke bare sort/hvid, og det formår Sussie at beskrive rigtig godt. Bogen holder på spændingen hele vejen igennem, og det er først til allersidst, vi får af vide om Saga redder sig selv eller om hun bliver og kæmper for drømmetilværelsen.

Hele fortællingen er utrolig realistisk, og man kan mærke det Sussie skriver. Jeg sad og krummede tæer, da Mike er mega pinlig og utilregnelig en aften sammen med Sagas venner. Jeg heppede på Saga hele vejen, og selvom jeg ønskede hun gjorde noget mere eller andet, forstod jeg hendes afventende tøven. Jeg forstod hende hele vejen igennem, og det gjorde bare bogen letlæselig og super interessant.

Jeg kan godt lide, at bogen kradser lidt i det glansbillede, vi alle viser frem på de sociale medier. For de fleste af os, viser kun de gode oplevelser, eller pynter endda på historien til de smukke billeder. Jeg har selv haft en veninde, som ikke kunne forstå jeg kunne have det skidt /hårdt, for jeg delte jo sådan flotte billeder/historier på Instagram. I de her tider hvor de sociale medier fylder så meget, er det virkelig vigtigt at huske at se bag facaden. Det er vigtigt også at vise de svære sider, og det er noget jeg øver mig på mere og mere. Jeg elsker at tage gode billeder og vise skønne oplevelser, men jeg prøver samtidig også at knytte den sande historie til billedet.

Kommende bøger

Sussie forventer at hendes nye bog “Frida” udgives i det nye år, og den er jeg spændt på at læse. For jeg er fanget at den letlæselige, men yderste fyldige skrivestil.

Kort og god: LÆS DEN 🙂 Den kan findes på biblioteket eller i din lokale boghandel. Ellers køb den direkte via linket til Sussies hjemmeside eller her hos SAXO (Reklamelink).

Du kan læse mine andre boganmeldelser her. Jeg har 5 bøger liggende, så der kommer snart endnu en boganmeldelse her på bloggen. Hvis du selv har læst en bog, som du kan anbefale, er du altid velkommen til at lægge en kommentar herunder.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram