DIY kort med teposestjerner

24. januar 2021 0 Af Kreative Pips

I mange mange år har jeg klippet og foldet teposer, som jeg har brugt på forskellige lejlighedskort. Det er en hyggelig stund, hvor jeg kan bruge alle mulige forskellige materialer fra mine bugnende krea-skabe. Stickers, satinbånd og mønstret papir er bare nogle af de ting, jeg plejer at bruge på mine kort. Det er kun fantasien, som sætter grænser. Her er min DIY på teposestjerner, og så er det op til dig at bruge din egen fantasi på at lave dine egne kort til alle mulige lejligheder.

Det mønstrede papir finder jeg ofte i Søstrene Grene, men Flying Tiger har også indimellem noget i deres kreaafdeling.

DIY teposestjerner

Du skal bruge 8-16 teposer, som du klipper kanterne af. Og her under, kan du se, hvordan du skal folde poserne til at kunne lave en teposestjerne.

Du kan vælge, om du vil bruge 8 eller 16 teposer til at lave din stjerne. Herunder kan du se to forskellige stjerner lavet i den samme tepose (Fredsted rabarber og hyldeblomst).

Når jeg sætter det mønstrede papir på pappet, bruger jeg altid dobbeltklæbende tape (reklamelink). På de to lyserøde kort har jeg også pyntet med lidt tegnede hjørner med min lyserøde glimmertusch fra posca (reklamelink).

Satinbåndet er også sat fast med den dobbeltklæbende tape.

De to blå stjerner er i Pickwick skovbærte, og den har jeg brugt rigtig meget. En af min mors kollegaer drak nemlig kun denne ene te, og hun var sød at gemme poserne til mig. Indimellem har min mor tidligere haft nogle af mine kort stående inde på kontoret. Dem har hendes kollegaer så købt af , når de lige manglede et kort. Mange af mine kort er helt neutrale, men der kan nemt skrives “Tillykke” eller lignende med tusch eller med en sticker.

Du kan finde alt, hvad du skal bruge til at lave kort hos f.eks. Rito.dk eller CC Hobby (begge reklamelinks), som er de to steder jeg oftest shopper online kreamaterialer. Det gode er, at Rito også har HAMA perler, så kan jeg samle indkøbene lidt.

Hvis børnene mangler lidt kreamaterialer under hjemmeskolingen, kan jeg anbefale CC hobbys DIY kits (reklamelink), hvor alt er med i pakken. Jeg har tidligere købt nogle af dem og taget dem med i sommerhus og på andre ferier.

Du kan se mine mange forskellige kort gennem tiden lige her. Jeg håber, det inspirerer dig til at få lavet dine egne kort. Måske et kort til en gammel ven, som du savner her i nedlukningen?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram