Boganmeldelse – Ved Trianglen

26. juli 2021 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Ved Trianglen” af Ellen Strandgaard.

Bogen “Ved Trianglen” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Ved Trianglen
Forfatter: Ellen Strandgaard
Udgivelsesdato: 5. juli 2021
Forlag: Byens Forlag

Fra bogens bagside læses:
Maja, mor til Linus, er nyskilt, og hvad er lettere end at lade sig friste af en ny kærlighed? Uheldigvis forelsker hun sig i den forkerte, nemlig sin veninde Julies mand. Hvordan det påvirker forholdet mellem de to veninder og Julies ægteskab, giver romanen et svar på. Maja bor på Østerbro i København i en fiktiv gade Rørbyesgade, i Kartoffelrækkerne nær Trianglen.

Bogen kan bl.a. købes i Bog & Ide (Reklamelink)

Min anmeldelse

Bogen fangede mig fra allerførste side, og der gik ikke lang tid, før hele bogen var læst. Sproget er let, og historien er lige til. Alligevel er det ikke sådan, at man ved, hvordan bogen ender. Jeg var spændt på slutningen, så jeg ville hele tiden læse én side til, og endnu en. Og derfor var den læst indenfor 1 døgn.

Jeg er jo lige spot i målgruppen som fraskilt alenemor. Jeg kender til nogle af tankerne om at være alene, og hvordan tanker kan køre om eks’ens nye kæreste, ens datingliv og det med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg kan relatere til historien, og det gør den super god i mine øjne.

Bogen er lige en bog, jeg havde lyst til at læse. Endelig en bog, som afspejler min hverdag. Jeg er vild med den, og vil klart anbefale andre at læse den. Super skøn bog.

Hvis du har lyst til at finde andre spændende bøger, kan du læse alle mine boganmeldelser her.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram