Boganmeldelse – Prærieulve

7. maj 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt romanen “Prærieulve” af Anders Jul.

Bogen “Prærieulve” er modtaget til anmeldelse.

Frellsens nougattrekanter er et stort hit herhjemme

Fakta om bogen
Titel: Prærieulve
Forfatter: Anders Jul
Udgivelsesdato: 1. februar 2022
Forlag: Horizon Publish Ltd.

Fra bogens bagside læses:
Hvad kender du til den aarhusianske underverden? Næppe ret meget. Det gjorde Jakob heller ikke, før han mødte storgambleren Rex.
Et møde som bliver startskuddet til en rejse, der involverer high-stakes gambling, romantiske forviklinger, hævnmotiver og mord. En rejse der fører dem vidt omkring, blandt andet på krydstogt, til Cuba og København.
En spændende roman der overrasker, med undertoner af det skæbnesvangre…

Du kan finde alle mine boganmeldelser her.

Min anmeldelse af Prærieulve

Jeg synes, det er en spændende roman med en anden handling, end jeg normalt ville vælge, når jeg kigger på bibliotekshylderne eller hos boghandlerne. Men omvendt synes jeg, at det er spændende at udvide min horisont og læse noget andet end de sædvanlige krimier eller romantiske romaner. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv lidt med at læse andre genre og typer end jeg plejer.

Når jeg læser, er det primært for at blive underholdt. Og det blev jeg bestemt med denne bog. Bogen var let at læse og den ene side tog den anden. Mens jeg læste, fik jeg billeder af historien på nethinden. De fyldte rygekabiner på casionet. Den autentiske Rex med cowboyhatten. De mange mænd om pokerbordet.

Handlingen var nem at finde rundt i, og samtidig var jeg helt uvidende om, i hvilken retning historien ville gå. Det var en spændende bog, og jeg nød at læse den. Jeg kan varmt anbefale at læse bogen.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram