Boganmeldelse – Her er dit liv 2035

Boganmeldelse – Her er dit liv 2035

2. juni 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Her er dit liv – 2035” af Thomas C. Krohn.

Bogen er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen
Titel: Her er dit liv – 2035
Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesdato: 16. marts 2022
Forlag: Rosenhill

Fra bogens bagside læses:
Her er dit liv – 2035. Et kig ind i din fremtid. Har du overvejet, hvordan din hverdag ser ud i 2035?
Er du nysgerrig på fremtiden, kan du i bogen Her er dit liv – 2035 få et bud på, hvordan hverdagen bliver for den helt almindelige dansker.
Du kan f.eks. tage med Trine på indkøb for at købe kunstigt dyrket kød og tang, eller du kan følge William på forretningsrejse til Rom og finde ud af, hvordan han klarer sig på italiensk og finder vej i storbyen. Du kan også komme indenfor hjemme hos Alfred og “se”, hvordan han bor, og hvordan teknikken hjælper ham i hverdagen.
Der er ikke tale om ønsketænkning eller science fiction, da alle forudsigelser i bogen er baseret på en analyse af den teknologiske modenhed af forskellige teknologier i dagens Danmark. På den baggrund er udviklingen af teknologien fremskrevet til 2035.
Tag med en tur til 2035 og få et kig ind i fremtidens hverdag. Fremtiden ser helt sikkert anderledes ud end i dag.

Min anmeldelse

Igennem mine år som boganmelder har jeg læst mange forskellige typer romaner, og jeg er ret vild med at udvide min horisont og prøve noget nyt. Og denne bog kommer helt sikkert i dén kasse. Det er en ikke en roman i gængs forstand, men mere en informerende bog baseret på teknologiske analyser.

Jeg synes, det er nogle spændende tanker og ideer, som Thomas deler med os i hans fremtidsbog. Jeg ved ikke, om jeg kan lide udsigterne, men det er nok fordi jeg frygter et koldt og alt for elektronisk samfund, hvor der er mindre og mindre fokus på relationer og nærvær. Men måske al teknologien skaber mere tid til dette? Hvem ved? Spændende bliver det i hvert fald, og ét er sikkert og det er at fremtiden kommer. Og når vi når 2035 vil jeg sætte mig og læse bogen og se hvor meget der passer – lidt ligesom filmene Tilbage til fremtiden.

Bogen er nem og hurtig at læse, men jeg vil anbefale dig at tænke lidt efter hvert afsnit. For hvad tænker du om de enkelte dele? Er det sådan, du håber at det ser ud i fremtiden? Eller frygter du det? Det har i hvert tilfælde sat tankerne godt i gang hos mig.

Hvad tænker DU om fremtiden?

Du kan finde alle mine boganmeldelser her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagra