Boganmeldelse – Når børnebørnene sover

Boganmeldelse – Når børnebørnene sover

19. november 2023 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt novellesamlingen “når børnebørnene sover” af Charlotte Haile.

Bogen “når børnebørnene sover” er modtaget til anmeldelse.

når børnebørnene sover
når børnebørnene sover

Fakta om bogen:
Titel: når børnebørnene sover
Forfatter: Charlotte Haile
Udgivelsesdato: 26. oktober 2023
Forlag: amanda books

Fra bogens bagside læses:

Bedstemødre er forskellige. Mormødre eller farmødre. Tykke, tynde, unge, gamle, hvide, brune, sorte, skæve, syge, raske, passive, modvillige, bedrevidende eller søde og hjælpsomme. Svigerdøtrenes værste mareridt eller en uvurderlig ressource, altid på spring til at passe de kære børnebørn.

De kommer i mange skikkelser. Vi ved det. Vi kender dem. Alle ved da, hvordan en bedstemor er. Tror vi.

Men ved vi, hvad de tænker, når vi ikke er der? Når roen har sænket sig over dagens strabadser? Når de tror, de kan være sig selv? Når børnebørnene sover

Min anmeldelse

Wow – den her novellesamling imponerede mig virkelig. Den har et emne og en synsvinkel, jeg ikke tidligere er stødt på. Jeg synes, det er et friskt pust at høre om bedstemødrenes synspunkter, og om hvordan de jonglerer med de følelser og problemer, der er svære at håndtere. Jeg giver bogen min varmeste anbefaling – den er virkelig læseværdig.

Som jeg vist har skrevet før, har noveller for mig mest været noget jeg analyserede tilbage i skoletiden. Og så ugebladsnovellerne fra min ungdom selvfølgelig. Men for hver gang jeg får tilbudt og læser en novellesamling, får jeg mere og mere lyst til at læse flere noveller. Den genre vokser virkelig på mig – så hvis du kan anbefale gode noveller, vil jeg meget gerne høre om dem.

Du finder alle mine anmeldelser af noveller her.

Hvis du mangler at bestemme dig for, hvilken bog du skal læse i vinteren, kan du dykke ned i mine mange anmeldelser lige her. Jeg har flere bøger liggende klar til læsning og anmeldelse, så jeg kan love der kommer flere anmeldelser de kommende uger.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram