Boganmeldelse – Efter skælvet

Boganmeldelse – Efter skælvet

21. december 2023 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt romanen “Efter skælvet” af Heidi & Claus Lohman.

Bogen “Efter skælvet” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Efter skælvet
Forfatter: Heidi & Claus Lohman
Udgivelsesdato: 14. marts 2023
Forlag: Superlux

Fra bogens bagside læses:

Til trods for traumer fra sin barndom har den unge new zealandske plastikkirurg Robert McAllister succes i livet. Sammen med en håndfuld kollegaer nærmer han sig afslutningen på en ny behandlingsform, der vil revolutionere hele plastikkirurgien, og efter hans gravide kæreste, kriminalassistenten Susan White, giver ham sit ja, tegner fremtiden lys.

Midt i lykkerusen dør to af hans kollegaer på mistænkelig vis, og snart kastes mistanken på Robert som gerningsmand. I begyndelsen nægter Susan at tro på hans involvering, men efterhånden som opklaringsarbejdet skrider frem, skyller en tvivl ind over hende. En tvivl, der kommer til sin ret, da Robert idømmes fængsel på livstid.

Med udsigt til at leve resten af sit liv i fængsel får Robert en dag chancen for at bevise sin uskyld. Men vejen til retfærdighed er lang og kringlet, for hvem kan han stole på? Og kan han finde styrken til at gøre op med barndommens traumer?

Min anmeldelse

For mig handler læsning om at blive underholdt, og det er der ingen tvivl om jeg blev med denne bog! Den er velskrevet. Den er spændende, og så tager den ene side den anden. Jeg måtte hele tiden læse endnu en side. Historien er kompleks, og følelserne sad uden på tøjet. Jeg havde virkelig medfølelse med politikvinden Susan, som sidder der med sin gravide mave og tvivlen om hendes lægekæreste Robert kan have myrdet hans to kollegaer. Der er kun én ting jeg kan sige: LÆS DEN!

Bogen kan bl.a. købes her (Reklame) eller hos din lokale boghandel.

Hvis du mangler at bestemme dig for, hvilken bog du skal læse i juleferien, kan du dykke ned i mine mange anmeldelser lige her. Jeg har flere bøger liggende klar til læsning og anmeldelse, så jeg kan love der kommer flere anmeldelser de kommende uger.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram