Boganmeldelse – Mindeskoven

Boganmeldelse – Mindeskoven

1. april 2024 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt novellesamlingen “Mindeskoven” af 15 forskellige forfattere.

Bogen “Mindeskoven” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Mindeskoven
Forfatter: 15 forskellige forfattere
Udgivelsesdato: 7. december 2023
Forlag: Magnild

Fra bogens bagside læses:
“Mindeskoven – 15 noveller om spiritualitet”

Femten danske forfattere giver hver deres bud på en medrivende fortælling om emnet – spiritualitet. Antologien er resultatet af en novellekonkurrence. 

Forlaget modtog 52 noveller. I denne antologi får du de femten velskrevne vindere.

Gribende fortællinger med åndelige indsigter, erkendelser, spekulationer, filosoferen, råt nærvær, forunderlige øjeblikke, nærdødsoplevelser og håbefulde glimt af noget på “den anden side.” – Er der virkelig mere “mellem himmel og jord”? – Læs og bedøm selv. Det er tid til fordybelse. 

Min anmeldelse

Hver gang jeg læser en novellesamling, bliver jeg mere og mere vild med formatet. De kortere historier, som alligevel har både handling og substans. Selvom jeg også elsker lange romaner, vil jeg helt sikkert læse flere noveller fremover.

Novellernes emne er spiritualitet, og det er jo et emne, som spænder bredt. Jeg synes novellerne er gode, og jeg kan godt lide, hvor forskellige de er. Ikke to er ens eller i nærheden af at være ens. Det er historier om vigtige personlige indsigter og håbefulde oplevelser, som måske ændrer hovedpersonens liv. Hvis altså h*n tør stole på sig selv, og det h*n oplever. Og det får da mig til at tænke over, hvilke spirituelle oplevelser jeg selv har haft, og lidt spekulationer over om der er noget jeg bør ændre i mit liv.

Jeg kan varmt anbefale bogen, og ønsker dig rigtig god læselyst. Bogen kan bestilles på biblioteket eller hos din lokale boghandel. Den kan også bestilles lige her (Reklamelink).

Hvis du mangler at bestemme dig for, hvilken bog du skal læse i det spirende forår, kan du dykke ned i mine mange anmeldelser lige her. Jeg har flere bøger liggende klar til læsning og anmeldelse, så jeg kan love der kommer flere anmeldelser de kommende uger.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram