Voksi-pose

25. august 2011 1 Af Kreative Pips

Så kan jeg også ENDELIG prale af at have syet et betræk til Voksiposen!

Da jeg ventede min søn, fik jeg en helt hjemmelavet voksipose af en veninde. Og jeg skyndte mig at love en anden veninde (faktisk er hun også min svigerinde) at sådan et syet betræk til voksiposen skulle jeg da nok sy til hende, når hun en gang skulle have børn. I september sidste år fandt jeg en brugt Voksi på dba.dk og skyndte mig at slå til. Og i januar/februar fik jeg af vide, at jeg skulle være faster. Siden da har jeg prøvet at tage mig sammen til at komme igang med det enorme projekt at sy et betræk til voksiposen. I dag lykkedes det så endelig at blive færdig, og det med knap 4 uger til terminen. Der er et par skønhedsfejl, men jeg er tilfreds 🙂

voksipose

Et par andre veninder håber/tror, jeg også vil hjælpe dem med et sejt/unikt betræk, når de engang skal have børn. Men lige nu vil jeg nøjes med lidt mindre projekter 🙂 Men aldrig sige aldrig!

Siden jeg syede dette første betræk til voksiposen, har jeg fået syet lidt flere betræk. Du kan se de voksi-poser jeg har fået syet lige her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram