Bamse, Kylling & Ælling

22. september 2011 0 Af Kreative Pips

Jeg er stadig ikke blevet faster, men nu er den anden barselsgave færdig. Min svigerinde er vild med Peter Plys, så den største gave bærer naturligvis præg af dette. Lige her kan du se Voksi-posen. Min bror skal ikke snydes, så derfor har jeg lavet en uro af pap med Bamse, Kylling og Ælling 😀 En super fin Bamses billedbog uro med alle de specielle detaljer fra min barndoms børnetv.

Bamses billedbog uro

Først er alle dele klippet ud i sort pap, og dernæst er alle andre dele klippet i farvet pap i to eksemplarer. De mange dele er en for en limet på den sorte silhouet. Jeg er stolt af den finde Bamses billedbog uro. Og jeg er sikker på den vil vække glæde hos min bror og svigerinde. Det er et tidskrævende projekt, men det er hele umagen værd. Oftest hører jeg lydbog imens, men det er kun hvis jeg er alene hjemme.

Igennem årene har jeg lavet en masse forskelligt papirklip. Du kan se det under taget “Papirklip“. Du kan læse lidt mere om hvor min kreativitet stammer fra, og hvor jeg har lært det i indlægget om min farmor lige her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram