Brownie med hvid chokoladeglasur
Min kollega har lavet denne opskrift på en lækker klæbrig brownie 😉
Pisk 4 æg og 300 g sukker til en luftig masse. Vend 100 g mel, 2 tsk vanillesukker og 1 tsk bagepulver i dejen. Vend 3 spsk kakaopulver og 2 spsk chokoladepulver (O’boy, nesquick eller lign.) i dejen. Rør 250 g smeltet smør forsigtigt i dejen. Vend forsigtigt 200 g hakket mørk chokolade (helst 70% eller over) og riv appelsinskræl ned i dejen (mængde alt efter egen smag).
Fordel dejen i en smurt form/bradepande og bag i forvarmet ovn 170 grader i ca 30-35 min.
Når kagen er afkølet, laves glasuren:
100 g hvis chokolade smeltes. Der tilsættes flormelis og appelsinsaft, indtil konsistensen er tilpas. Smøres på kagen, som drysses med hakkede hasselnødder.

Jeg hedder Pia, og har siden jeg var barn været bidt af kreative projekter. Jeg har klippe-klistret, syet og leget med perler i mange år. Derudover er jeg mor til to dejlige drenge, som begge har ADHD. Jeg prøver mig derfor frem med forskellige projekter for at mindske deres udfordringer i hverdagen.