Silkeborg #2

9. august 2015 0 Af Kreative Pips
Læs 1. del af vores Jyllandstur her.

Inden vi rejste til Jylland, fik jeg et par tips af min navnesøster Pia, som har bloggen Mum 2 2 boys – hun bor nemlig i Silkeborg.

Skovgård (gårdbutik med åbne stalde) var desværre ferielukket, ellers var jeg helt sikkert taget der ud, for mine drenge er vilde med dyr 🙂

Jeg havde selv googlet mig til Labyrinthia, men det var også på Pias liste. Vejret var ikke rigtig med os, så vi kom ikke derud (denne gang).

Vi boede lige ved siden af Aqua, så der var vi ovre. Selvom det var overskyet og knap så varmt var den store vandlegeplads det største hit. Jeg var glad for Pias råd om at huske skiftetøj, for det havde jeg ikke selv tænkt på.

Fredag eftermiddag så vi Far til fire i byen (den med nissebal), og det var super hyggeligt at sidde der sammen foran iPad’en (og fedt vi nu kan se andet end tegnefilm sammen :D)

Fredag aften kom mine forældre til campingpladsen, og Mathias er uden tvivl Morfars dreng <3

Lørdag flyttede vi fra hytte ud i iglotelt 
– der gik 2 min så gad Oliver ikke pumpe vores madras mere 😛

Vi var ude at sejle 1 times nonstop på Silkeborgsøerne, og det var for kedeligt og stillesidende for drengene. Min mor har her et hyr med dem, da jeg prøver at få et godt billede af dem alle tre 😉

En is hjælper ALTID på humøret 🙂

Jeg mangler nu kun at fortælle om én dag i Jylland, men den får sit helt eget indlæg 🙂