Hjemmelavede julegaver #2 – Toilettaske i patchwork

5. december 2015 2 Af Kreative Pips

Min mormor har mange gange rost min turkise patchworkpude, så jeg fik hurtigt den ide, at lave noget til hende i samme udtryk. Men for at det skulle passe bedre til hende, blev det til en toilettaske i patchwork.

Du kan se her, hvordan jeg laver patchwork med sekskanter.

Toilettaske i patchwork

Jeg har længe brugt Julies vejledning til en box toilettaske. Og den har jeg også brugt her. Yderstoffet er bare mit patchwork. Jeg har strøget volumenvlies bag på patchworket, og så er indersiden tekstilvoksdug. Derudover har jeg sat pipingbånd ved lynlåsen, og jeg er blevet ret godt tilfreds. Også selvom voksdugen indeni burde havde været en lille smule mindre, men pyt med det. Jeg har købt en øjencreme til hende, da det er en af de ting der ALTID står på hendes ønskeseddel og det passede jo perfekt sammen med hendes nye toilettaske i patchwork 🙂

Den færdige toilettaske i patchwork

Du kan se mine andre projekter med patchwork her. Det er nemlig så hyggeligt med et lille projekt i hånden. Selvom det bliver syet i hånden, synes jeg, at det går rimelig hurtigt. Og fordi det syes i hånden, er det et perfekt ferieprojekt. Og så er det lige meget om det er vinterferie eller sommerferie – jeg nyder altså at sidde og slappe af med et krea-projekt.

Jeg syet både puder, brødkurvsserviet, kaffefrakke til Bodum stempelkanden og så denne toilettaske i patchwork med sekskanter. Jeg tænker, det kun er fantasien som sætter grænser. Så jeg er spændt på hvad jeg finder på næste gang. Èt er sikkert, jeg har MASSER af små bomuldsrester til at sy masser af patchwork med sekskanter i fremtiden.

Har du et forslag til et sjovt, måske anderledes projekt? Så læg gerne en kommentar herunder, så vi kan inspirere hinaden.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram