Patchwork med sekskanter

16. juni 2015 6 Af Kreative Pips
Kender du Libbie? Hun laver de flotteste patchworks! Og hun fremviser dem både på blog og instagram, og hun har givet mig lysten til at forsøge med lidt håndsyning. Så inden min ferie, fandt jeg denne skabelon, som jeg klippede ud i pap. Og så tog jeg en pose stofrester, en limstift samt nål og tråd med i kufferten. Når drengene sov om aftenen, sad jeg på vores altan med en Liza Marklund roman i ørerne via app’en Ereolen (gratis lydbøger via biblioteket) og syede sekskanter sammen. Det gik hurtigere end jeg havde forventet, så jeg kom ca. halvvejs med forsiden til en pude.

Eftersom det er første gang jeg har lavet hånd-patchwork har jeg googlet lidt 🙂 
Jeg har brugt alm limstift til at lime stofkanterne fast på bagsiden, og det har været nemt at pille af efterfølgende. Et sted stod der at man skal sy to sider af gangen, så det har jeg gjort en stor del af tiden. Så sy side 1+2 og så hæfte, for så at sy side 3+4.

Jeg har valgt at bruge 7 forskellige stoffer og gøre det ret systematisk, og her er hvor langt jeg pt. er nået. Jeg tror det skal være en 40×40 cm pude til sofaen, selvom jeg tidligere har skrevet at jeg ikke er så meget til puder i sofaen…

Har du prøvet at sy patchwork ala mit? hvis du har gode råd eller ideer, så læg gerne en kommentar 🙂