Ninja Kai kostume

13. februar 2016 0 Af Kreative Pips

Jeg har syet et ninja Kai kostume til Oliver. Han valgte nemlig hurtigt, at han ville være den røde ninja fra Ninjago til fastelavn. Som oftest tager jeg udgangspunkt i almindeligt tøj og tilpasser det.

Ninja Kai kostume

Jeg købte en masse lækker rød jersey fra Selfmade, for både bukser, bluse og huen er syet i rød jersey.

Bukserne er et par helt almindelige joggingbukser med rib ved fødderne og i livet (med en elastik indeni). Så bukserne kan bruges som almindeligt tøj bagefter. Du kan eventuelt bruge dette Minikreamønster til bukserne – de fleste børn vil sikkert være glade for at der er lommer i bukserne.

Ninja Kai kostume

Blusen er et Ottobre ranglan-mønster, hvor jeg har ændret forsiden, til at være med fastsyet slå-om-effekt. Det vil sige, jeg har klippet to forsider med skråkant, og syet dem fast i begge sider. Og så har jeg syet brun lædersnor og guld folie på som pynt.

Ninja Kai kostume

Huen er en elefanthue med et mindre hul til ansigtet, nærmest kun med plads til øjnene. Hvis du ikke har et mønster, kan du tegne af efter en af børnenes elefanthuer. Jeg har lige som på blusen syet guld-folie på huen som pynt.

Det sorte bælte er syet i fast sort bomuld, og bindes i livet med en knude. Det holder på skumgummisværdet, som vi heldigvis havde liggende på et af drengeværelserne.

Ninja Kai kostume

Se mine andre fastelavnskostumer her.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram