Aktivitetsposer til børn

11. marts 2017 1 Af Kreative Pips
Jeg har fundet noget lysegråt lagenlærred i stofskabet herhjemme og klippet 4 stykker, som er på størrelse med 2x A3. Det er en perfekt størrelse til aktivitetsposer til børn. Der er syet en løbegang af kantbånd/skråbånd, og lagenlærredet er syet sammen til poser. Navnene er skåret på min Silhouette Cameo, strygestoffet er fra Stof & Stil og fra Hobbygården i Kaas.

De fire aktivitetsposer til familiens børn er fyldt med LEGO, print-selv farvelægningstegninger, müslibarer samt vingummi og rosiner. Og så håber jeg det hjælper på min drenge og niecers ro og tålmodighedpå vores 5,5 times lange flyvetur 🙂 Vi har også opladt alle vores 3 tablets, og Oliver har taget sine matematik lektier med i flyet. Mon ikke det kommer til at gå ok?

Se mine andre indlæg om ferie her.