Påskekrea i glas

29. marts 2018 2 Af Kreative Pips

I søndags havde jeg inviteret min mor med på tur med drengene for at lave vores egen påskekrea i glas. Det var nemt, fordi alt er gjort klar til dig. Du skal bare tage plads og så være kreativ 🙂

Vi kørte en tur til Skibby, hvor Galleri Svaneskov ligger. Jeg fik ideen via Instagram, hvor @frk_jl forrige weekend viste et billede fra deres tur på galleriet. Galleriet er med glaskunst og i de to forgangne weekender har der været åbent hus til selv at lave påskekrea i glas.

Mathias koncentrerede sig meget om sine tre æg, men efter ca. 45 minutter kunne han ikke mere.
Oliver lavede to æg, men blev distraheret af en ung kvinde, som sad og lavede en fin bryllupsgave med hjerter på ved siden af ham.
Mine to æg – jeg
Mathias’ 3 æg
Min mors to æg
Olivers 2 æg

Min far har hentet æggene for mig/os, da vi er taget på påskeferie. Drengene er med deres far på Bornholm og besøge farmor og farfar, mens vi er taget på besøg i Jylland.

Jeg får egentlig sjældent pyntet op til påske, måske fordi Olivers fødselsdag ofte ligger lige inden påske, og så er alt fokus på det. Men med så fine æg, bliver jeg NØDT til at pynte fint op næste år 🙂

Der bliver holdt forskellige workshops i løbet af året. Især til jul er der flere børnevenlige arrangementer. Min mor og jeg har også været deroppe og lave små fade. Dem kan du se lige her.

Hvis du ikke er til den kreative side, kan du også købe fint glaskunst i butikken. Jeg har bl.a. købt noget af hendes fine julepynt, og jeg kunne godt finde på at finde en unik figur til konfirmation, bryllup eller lignende.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram