Påskekrea

29. marts 2018 2 Af Kreative Pips
I søndags havde jeg inviteret min mor med på tur med drengene. Vi kørte en tur til Skibby, hvor Galleri Svaneskov ligger. Jeg fik ideen via Instagram, hvor @frk_jl forrige weekend viste et billede fra deres tur på galleriet. Galleriet er med glaskunst og i de to forgangne weekender har der været åbent hus til selv at lave påskeæg.

Mathias koncentrerede sig meget om sine tre æg, men efter ca. 45 minutter kunne han ikke mere.

Oliver lavede to æg, men blev distraheret af en ung kvinde, som sad og lavede en fin bryllupsgave med hjerter på ved siden af ham.

Mine to æg

Mathias’ 3 æg

Min mors to æg

Olivers to æg.

Min far har hentet æggene for mig/os, da vi er taget på påskeferie. Drengene er med deres far på Bornholm og besøge farmor og farfar, mens vi er taget på besøg hos Kims familie.
Jeg får egentlig sjældent pyntet op til påske, måske fordi Olivers fødselsdag ofte ligger lige inden påske, og så er alt fokus på det. Men med så fine æg, bliver jeg NØDT til at pynte fint op næste år 🙂