Finurlige monstre

26. maj 2019 0 Af Kreative Pips

Til jul vandt jeg en kreakasse med Finurlige Monstre ovre hos Slinky Piinky. Jeg har længe haft den stående, men med min stress og hverdagen generelt har vi ikke fået åbnet for kassen før nu.

Mathias & monster-kassen

Kassen er fra Finurligheder, og de findes i flere varianter. Jeg må indrømme, at jeg var liidt skeptisk, for der er ingen vejledning med men kun nogle få inspirationsbilleder. Man skal HELT selv finde inspirationen til at lave sine monstre, og det tænkte jeg ville være svært. Oliver er (lige som mig) mest til vejledninger, hvor at Mathias er bedre til selv at kunne få nogle ideer. Derfor valgte jeg også at lave det en onsdag, hvor jeg havde Mathias alene hos mig.

Nysgerrige Mathias
Der skal lige pilles ved det hele… 🙂

Nysgerrige Mathias

Mathias var meget spændt og interesseret i kassen. Vi åbnede den i fællesskab og fik hældt alle tingene ud på bordet. Vi kiggede sammen i brochuren, hvor der er lidt inspirationsbilleder. Mathias valgte hurtigt at kopiere nogle af ideerne. Jeg prøvede at få ham til at freestyle, men for en gangs skyld holdt han sig meget til billedet. Men han så jeg brugte min fantasi og lavede noget helt andet – måske lidt mindre monster-agtigt haha 🙂

Mathias laver sin første pompom
Vores forskellige figurer – Mathias har lavet de tre ting i midten, mens jeg har lavet de to yderste hekse-kvinder.

Vi nåede at lave de her 5 ting, inden vi skulle spise. Vi pakkede kassen sammen, men jeg glæder mig til næste gang vi finder den frem. Det har også givet mig nogle ideer til, hvordan vi kan lave kreative ting fremover. Jeg har simpelthen så mange kreative materialer, som jeg vil kunne lægge frem og så kan vi jo lave hvad som helst. Figurer, julepynt, små gaver, ja kun fantasien sætter grænser.

Jeg forsøger at samle alle ideer til kreativt hygge med børnene under tagget Børnekrea.

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram