Sy af dine rester #4 – syede vandballoner

8. august 2019 0 Af Kreative Pips

I en sygruppe på Facebook fik jeg endnu en ide til, hvad jeg kan anvende mine mange små jersey rester til: vandballoner! Mine børn ELSKER at lege med vand, og når jeg giver dem vandballoner, er de brugt i løbet af et splitsekund. Og så skal jeg igen bruge en evighed på at fylde nye balloner. De her syede, genanvendelige vandballoner er SÅ meget nemmere – og drengene har godkendt dem og bedt om flere!

Syede vandballoner
Mit mønster er en træskive fra min ribholder

Du klipper to stykker jersey, mit mønster er ca. 10,5 cm. De to cirkler syes sammen ret mod ret. Husk et hul til at vende igennem. Retten vendes ud. Der kommes en engangsskumklud eller to ind i ballonen, og hullet syes sammen på maskinen.

Man kan godt se det er ‘pige’stofferne, jeg har ryddet mest op i 🙂

Når de skal bruges, skal de bare ned i en spand vand og suge vandet. Begge mine drenge spiller jo håndbold, og man kan tyre ret så hårdt med de her små vandballoner. De skulle derfor lige øve sig på bare at kaste blødt, for det sjove er jo at vandet rammer og ikke man får en mega hård vandballon i maven (eller andre ømtålelige steder).

Syede vandballoner

Du kan se mine andre indlæg med syning af rester her:

Sy af dine rester #1 – sy dine egne rondeller
Sy af dine rester #2 – duftklude til præmature babyer
Sy af dine rester #3 – bind

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram