Mor/datter kjoler

27. november 2019 2 Af Kreative Pips

Forleden fremviste jeg to kjoler, som jeg har syet til min kollega Louise. Min anden kollega Krestine har længe spurgt mig, om jeg ikke ville sy matchende kjoler til hende og hendes lille datter. Vi bestilte julestof via FruKristof, og jeg fik hurtigt vasket stoffet og klippet de to sæt af mor/datter kjoler.

Mor-kjolen

Krestine har prøvet to af mine Karen-kjoler, så vi var sikre på at størrelsen passede hende. Den ene af kjolerne er den originale Karen, mens den anden er mit mønster-hack med større skørt. De havde de blå kjoler på til juletræsfesten på arbejdet i fredags, og de høstede MANGE komplimenter på kjolerne og på at de matchede. Det gør mig meget glad, at andre bliver SÅ glad for det jeg hygger med at lave herhjemme.

Mor/datter kjoler

Den sorte kjole er i samme stof som min ene julekjole, så vi skal nok lige koordinere, så vi ikke har den på samme dag. Det ku’ være kønt ikke haha?

Datter-kjolen

Pigens kjole er mit sædvanlige mønster fra Minikrea, nemlig ranglankjolen (reklamelink – og der er 10 % på Minikrea mønstre og 25 % på metervare til og med d. 30/11-2019). Jeg brugt str. 104/110, men lagde 3 cm til i længden og på ærmerne. Den blå var dog for lang på ærmerne, så jeg nåede at korte de sorte af.

Mor/datter kjoler

Jeg er i gang med yderligere et sæt mod/datter kjoler, og dem glæder jeg mig til at vise frem snarest. De skal nemlig bruges på søndag, så de skal snart færdiggøres.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram