December 2019

31. december 2019 2 Af Kreative Pips

December er fløjet af sted. Det er helt vildt så hurtigt, den er gået. Jeg synes, vi nåede en del af det, jeg ville, men der er også mange ting vi har udsat. I december mangler jeg virkelig mine drenge i de weekender, de er hos deres far. Det er i december jeg savner mine børn mest!

Det kreative og bloggen

Hovedet (og mobilen) er fyldt med kreative ideer, og jeg glæder mig til at afprøve flere mønstre, vejledninger og ideer. Og så glæder jeg mig til at dele det her på bloggen, på Instagram og på Facebook. Jeg har stadig en drøm om at lære at hækle, og det hænger egentlig meget godt sammen med at jeg ønsker at komme ned i gear – ikke bare i ferierne, men især i hverdagene.

Mine mål eller ønsker for 2020 er at få afprøvet nogle nye mønstre især til mig selv. Jeg har skrevet en liste på min mobil over mønstre, jeg er interesserede i, så den må jeg have gang i. Måske jeg skulle afprøve et nyt mønster om måneden? Lidt ligesom min Månedens Ide – som jeg skal have lidt gang i igen 🙂 Jeg har også mange ideer til beton, men grundet mine dumme arme har jeg brug for hjælp fra Oliver.

Jeg arbejder stadig på at få optimeret alle de gamle indlæg fra, da bloggen lå på blogspot, men der er virkelig mange, så det tager en del tid. Det er egentlig hyggeligt at gå igennem de gamle indlæg, og også sjovt at se hvordan jeg har udviklet mig siden 2011, hvor jeg oprettede bloggen.

Sundhed og motion

Overskuddet har ikke været så stort de seneste måneder, så mit fokus har ikke været på motion. Her i juleferien er jeg kommet igang med at løbe, og det føles skønt at komme igang igen. Nu skal og vil jeg holde det ved lige et par gange om ugen. Jeg sidder i forvejen hver weekend og laver plan over ugen, og det burde være muligt at putte 2x 30 min løb ind. Vi får stadig mad 3-4 gange om ugen fra RetNemt.dk, og det virker super godt for mig/os. I den kommende tid vil jeg tilsætte flere grøntsager, for det savner jeg efter den fede og lidt ensformige julemad.

Drengene

2019 har generelt været et hårdt år i forhold til skolen og trivsel. Det har været en kamp med og mod både skole og kommune. Og jeg håber bare at den hjælp vi nu har fået bevilget, kommer til at hjælpe.
Jeg har flere halve indlæg skrevet om at have udfordringer med ens børn. Men jeg har ikke helt kunne gøre dem færdige, da det er noget som er meget sårbart for mig. Men jeg vil gerne være med at til at bryde det tabu om at udfordringer med børnene skal ties ihjel. Måske skal vi igennem en udredning, da drengenes far har ADHD, og det kan være arveligt. Men lige nu er jeg fuld af håb for at 2020 bliver bedre end 2019.

December 2019
Det klassiske julebillede på min fars arbejde

Læsning og hygge

Jeg elsker at læse og jeg er virkelig beæret over de mange bøger jeg i år har fået til anmeldelser. Jeg har stadig tre liggende, hvoraf de to skal læses med drengenes. Jeg vil i 2020 prioritere at læse mere, da det er en måske at stresse af på. Når jeg læser, er det næsten altid med en kop te. Jeg har en bred smag af te, og jeg har altid et skab fuld af forskellige teer. Jeg har længe været vild med Solskinste fra Østerlandsk Thehus, men det er som om den har ændret smag. Til gengæld er jeg stadig vild med Mandelgaven fra Teacup, Grøn havtorn og kvæde fra Mulles Thehus (Kronen, Vanløse) og fra Chaya er både Afternoon og White Julia blandt favoritterne. Derudover får jeg nu hver 2. måned te på abonnement via Teboxen.dk – der er også en lille lækker ting med til teen…

Hos Teboxen kan du få 50% rabat på første box med koden “Kreativ” (Reklame)
Ungerne og jeg har i december hygget med risengrød og julekalendere

Tilbage er kun at ønske et rigtig godt nytår.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram