Boganmeldelse – Hygge noveller

Boganmeldelse – Hygge noveller

7. august 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Hygge noveller” af Peter Grønbæk.

Bogen “Hygge noveller” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen
Titel: Hygge noveller
Forfatter: Peter Grønbæk
Udgivelsesdato: marts 2020
Forlag: Books on Demand

Fra bogens bagside læses:
Hygge noveller, af Peter Grønbæk
Post fra havet SOS
Hygge og diamanter
Den usynlige bejler
Sangen i det fjerne
Gåder og havregrød
Oldemors blå krystalvase
Svimmeltrappen
Far. Kom hjem

Peter Grønbæk fortæller om livets tilfældige, humoristiske tilskikkelser. Hygge novellerne beskriver de pudsige hændelser og oplevelser, som opstår i vores færden menneske og menneske imellem.

Min anmeldelse af Hygge noveller

Jeg elsker at hygge, og for mig er hygge oftest med en bog og en kop te. Så jeg var hurtig til at takke ja tak til at læse og anmelde Peters bog med hyggelige noveller. Og det er præcis hvad det er: små hyggelige noveller. Det kræver intet at læse dem, du skal bare læne dig tilbage og hygge dig.

Nogle gange har jeg behov for en bog, hvor jeg bare skal læse uden at tænke over, hvem morderen er, eller om hvad der mon sker senere. Hvor jeg bare har brug for at slukke for tankerne og bare slappe af og hygge mig. “Hygge noveller” hører til sidste kategori – en samling hyggelige noveller om livets små oplevelser, som i teorien kunne ske for os alle.

Du finder alle mine boganmeldelser her.

Personerne går igen i nogle af historierne, og det er hyggeligt med et gensyn med kendte personer. Men jeg synes, at jeg hurtigt havde en fornemmelse af de forskellige personligheder, og dermed kendte dem. Det er ikke stor litteratur, men det er hyggeligt, og det er der altså også behov for en gang imellem 🙂 Så jeg kan godt anbefale at læse bogen og få en hyggestund.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram