Boganmeldelse – Slaget i Dostor

Boganmeldelse – Slaget i Dostor

8. september 2022 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt fantasyromanen “Slaget i Dostor” af Claus Holm.

Bogen “Slaget i Dostor” er modtaget til anmeldelse. Bogen er nr. 2 i serien om Skyggefjenden. Anmeldelsen af bog nr. 1 “Slaget ved Danubris” kan læses her. Bog nr. 1 kan købes her (Reklamelink).

Fakta om bogen:
Titel: Slaget i Dostor
Forfatter: Claus Holm
Udgivelsesdato: 27. august 2022
Forlag: Books on Demand

Fra bogens bagside læses:
Slaget med Skyggekrigerne er vundet, men tingene er stadig ikke, som de burde i Kejserriget.
Inkvisitionen søger stadig at udslette feerne og har netop udsendt en ny ekspedition – anført af den fanatiske fader Denno – til et fe-rige, der ligger i baroniet Dostor. Her er Kejserinde Anna født og opvokset, og her har der i mange år været en hemmelig frem mellem mennesker og feer.

Inkvisitionen har imidlertidig flere grunde til at vælge netop Dostor som mål. I fe-riget befinder sig en magisk genstand, der ikke må falde i de forkerte hænder. En genstand, som både Inkvisitionen og Skyggefjenden gerne vil have fingrene i.

Alain af Jilead og hans venner, der kun netop er kommet sig ovenpå deres eventyr i Danubris, kastes nu ud i et nyt og hæsblæsende eventyr for at forhindre Skyggefjendens planer.

Min anmeldelse

Som jeg også skrev ved bog nr. 1 er jeg normalt ikke til fantasy, men de her har alligevel fanget mig. De er letlæselige og hyggelige – og så er det da dejligt med lidt romantik ind imellem. Og de giver mig lyst til at læse mere i fantasy-genren.

Alle scenerne er velskrevet med masser af detaljer. Jeg kan mærke solen og dufte skovene, når jeg læser om det. Personerne er dybe, og jeg lærer dem endnu bedre at kende her i bog nr. 2. Jeg er vild med bogen, og jeg glæder mig til at læse afslutningen i bind 3.

Jeg kan varmt anbefale dig at læse både bog 1 og bog 2 i serien om Skyggefjenden – og jeg kan slet ikke vente til det endelig slag mod skyggefjenden.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram