Boganmeldelse – Slaget ved Danubris

Boganmeldelse – Slaget ved Danubris

7. december 2021 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Slaget ved Danubris” af Claus Holm.

Bogen “Slaget ved Danubris” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Slaget ved Danubris
Forfatter: Claus Holm
Udgivelsesdato: 20. september 2021
Forlag: Superlux

Fra bogens bagside læses:
Da den unge baronsøn Alain tager ud på en manddomsrejse, er det med forventningen om at opleve ting, der skal gøre ham klar til at overtage sin fars plads. Han får mere, end han kunne drømme om. Snart hvirvles han og hans venner – jægeren Rowena, dværgen Duncan og skolelæreren Geronimus – ind i et eventyr, de aldrig havde troet muligt. Deres rejse gennem Kejserriget bringer dem ansigt til ansigt med de fanatiske inkvisitorer, talende flyveøgler, levende døde soldater og ikke mindst den mystiske person, de kun kender under navnet Skyggefjenden. Det er en rejse, der vil ændre dem, og Kejserriget, for altid.
Slaget ved Danubris er første bind i serien om Skyggefjenden.

Bogen kan købes her (Reklamelink)

Min anmeldelse af Slaget ved Danubris

Jeg er normalt ikke til fantasy. Jeg vælger ofte krimier eller romantiske bøger, når jeg står foran bogreolerne. Men da jeg læste bagsideteksten fik jeg lyst til at læse bogen. Og det har jeg absolut ikke fortrudt!

Det er en virkelig god bog. Den er velskrevet, og historien er fyldig. Kort inde i bogen var jeg allerede dybt hvirvlet ind i historien om feer, dværge og andre magiske væsener. Historien er virkelig gennemarbejdet, og jeg kan varmt anbefale bogen. Stemningen i bogen minder mig om de første sæsoner af Game of thrones og de første Harry Potter film. Jeg glæder mig til at læse den næste bog i serien.

Hvis du mangler en god bog til juleferien, så synes jeg du skal læse denne bog.

Som du nok allerede har gættet, så elsker jeg at læse. Og jeg kan godt love der er flere boganmeldelser på vej her på bloggen. Du kan finde og læse mine andre boganmeldelser her.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram