Nem marcipankonfekt
Forleden julehyggede jeg alene med Mathias, og vi fik lavet en masse nem marcipankonfekt. Storebror Oliver var hjemme hos deres far. Drengene har endelig lært, at marcipan smager mega godt, og derfor er det nu endnu sjovere at lave konfekt med dem.
Det har været en travl uge, så mit overskud er ikke så stort, og derfor valgte vi den nemmeste marcipankonfekt ever. Vi har altid lavet dem til jul, og det er en af de traditioner, som jeg har taget med mig i min lille familie. Og en af de gode ting er, at man her ikke skal smelte eller temperere chokolade, for denne nemme konfekt skal ikke overtrækkes.
Vejledning til nem marcipankonfekt
Du skal bruge:
– marcipan
– Marabou chokolade i ruller
Skær marcipanen i små stykker. Tril små kugler af marcipanen og klem to stykker chokolade sammen om marcipanen. Vupti! Verdens nemmeste marcipankonfekt. Og så smager den bare godt.
Man kan mixe chokoladen som man vil. I år havde vi almindelig mælkechokolade og oreo, men de findes også med nødder og mint crisp. Og måske flere varianter? Jeg plejer at åbne alle rullerne, og så tager man bare to stykker.




Hvad er din yndlingskonfekt?
Du kan se mine andre slags konfekt lige her.
Følg mig på Bloglovin‘, Pinterest, Facebook og Instagram

Jeg hedder Pia, og har siden jeg var barn været bidt af kreative projekter. Jeg har klippe-klistret, syet og leget med perler i mange år. Derudover er jeg mor til to dejlige drenge, som begge har ADHD. Jeg prøver mig derfor frem med forskellige projekter for at mindske deres udfordringer i hverdagen.