Mathilde 8 år

5. oktober 2019 0 Af Kreative Pips

Min store niece fyldte 8 år i onsdags, og i dag bliver hun fejret af hele familien. Mathilde elsker som jeg at være kreativ, og da hun er ved at få lavet nyt værelse, var hendes store ønske, at det blev et krea-værelse ligesom faster 🙂 Hendes mor har sagt god for hun kan få et kreaskab, men hendes værelse skal også kunne bruges til andet end kreative sysler.

For at støtte Mathilde i hendes kreative ønsker, har jeg købt 3 små kreative pakker hos CC Hobby (reklamelink). Det gode ved æskerne er at ALT er med, dvs. æskerne kan f.eks. tages med på ferie eller med hjem til bedsteforældrene.

CC Hobby
Du kan finde kreative ideer til børn HER (reklamelink)

Jeg var også lige et smut i Tiger i går. De har også rigtig mange materialer og redskaber i den kreative genre. Så fik lige købt noget glimmer og noget til at lave sine egne magneter med.

Kreative materialer

Sidst men ikke mindst har jeg syet en bluse til Mathilde. Jeg ville have syet en lækker hættetrøje, men hun gider ikke bruge hættetrøjer. I stedet blev det denne meget pigede bluse. Synes det er så fint, dét stof. Heldigvis er der stadig noget tilbage, som jeg kan bruge til bluser eller kjoler til de andre piger i familien/omgangskredsen.

Ranglan pigebluse
Mønster er fra Ottobre og stoffet fåes bl.a. hos Stofgiganten (reklamelink)

Jeg håber I alle får en skøn lyserød lørdag – hvis du vil hjælpe mig med at støtte Kræftens Bekæmpelse kan du læse mere i dette indlæg.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram