Adventsgaver 2019 #4

22. december 2019 0 Af Kreative Pips

Juleferien er skudt i gang, og juleaften er nær. I dag gælder det de sidste adventsgaver i 2019. Jeg kan slet ikke forstå måneden er gået så hurtigt. Sidste søndags gaver kan ses her.

Mine forældre og bedsteforældre

Både mine forældre og bedsteforældre har fået et lille glas hjemmelavede saltmandler (link til opskrift finder du i dette indlæg). Derudover fik mine forældre en marcipan-cappuccino, som jeg også købte på vores efterårsferie i Tyskland. Mine forældre drikker nemlig ofte en cappuccino sammen, når de er kommet hjem fra arbejde. Mine bedsteforældre fik fire små snaps og et træ-julehjerte fra CreativeWood.

Mine forældres adventsgave
Adventsgaver
Mine bedsteforældres adventsgave

I bunden af æsken (hos både mine forældre og bedsteforældre) lå et lille brev. I det står at æsken og poserne kan må beholdes, men hvis de ikke forventer selv at genbruge dem, må de gerne afleveres retur.

Drengenes gaver

Drengene har i høj grad fået gaver, som kan bruges til at forkorte tiden indtil juleaften. Så jeg regner med de næste to døgn står på kreative sysler og LEGO bygning. Og så masser af hygge med konfekt, julekager og julefilm.

Mathias’ adventsgaver
Adventsgaver

Jeg håber, du/I har fået lidt inspiration til næste års adventsgaver i din familie eller til gode venner.

Vejledning til mine syede poser finder du her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram