Adventsgaver 2019 #3

15. december 2019 0 Af Kreative Pips

Tiden flyver lidt for hurtigt, og i dag er det allerede 3. søndag i advent. Jeg er nogenlunde halvvejs med julegaverne, og i går blev årets juletræ fundet og fældet. Lige som de to forrige søndage, har mine forældre, bedsteforældre og begge drenge fået adventsgaver af mig. Se de to forrige søndages adventsgaver her og her.

Mine forældre og bedsteforældre

Både mine forældre og bedsteforældre får i dag endnu et træ-julehjerte fra CreativeWood, jeg har også købt nogle til mig selv. Jeg synes de er så fine og så enkle og klassiske. Min mors yndlingschokolade er med rom og rosin, så da jeg så denne i efterårsferien, blev den straks købt med hjem med tanke på min mors (eller mine forældres) adventsgaver.

Adventsgaver

Udover julehjertet får min mormor og morfar også to små flasker snaps og en æske mint-chokolade. Både min morfar og jeg har en forkærlighed for mintchokolade, så da jeg så denne æske kom den straks med hjem.

Adventsgaver

Drengenes gaver

Mine søde og dejlige drenge får i dag et par hjemmesyede boksershorts. De er begge syet af rester fra mine to nyeste julekjoler, og efter mønstret fra Minikrea (reklamelink). Begge fik også nogle kreaæsker og lidt chokolade. Jeg håber, vi kan nå at få lavet nogle af deres krea-gaver i den kommende uge. Ellers må vi igang i juleferien, hvor jeg har drengene fra om eftermiddagen d. 22. december og indtil d. 27. december, da deres far arbejder hele julen.

Adventsgaver
Mathias’ gaver
Adventsgaver
Olivers gaver

Jeg får ikke adventsgaver, men jeg bliver jo mega forkælet af mine forældre. Du kan se de første 12 gaver fra dem lige her. Derudover har jeg jo forkælet mig selv med en stor pakkekalender fra Goodiebox (Reklamelink). Indtil jeg finder en, der vil forkæle mig, må jeg jo gøre det selv 🙂

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram