Adventsgaver 2019 #2

8. december 2019 0 Af Kreative Pips

I dag er det allerede 2. søndag i advent. Jeg synes godt nok december flyver afsted, men der sker også en masse. Jeg har jo skiftet job, og det har taget lidt energi. Selvom jeg er skiftet internt og dermed kender stedet, rutinerne og alt det der. Nå, men tilbage til mine adventsgaver.

Gaverne fra 1. søndag i advent kan du se her.

Mine forældre og bedsteforældre

Lige som sidste søndag er nogle af gaverne ens hos mine forældre og bedsteforældre, så de er slået sammen her på bloggen. Mine forældre får en lækker julete fra Teacup, et træ-julehjerte fra CreativeWood og et par juletrusser syet efter mønstret fra Minikrea (Reklamelink). Jeg skal helt sikkert lege lidt med det mønster og nogle stofrester, for jeg vil også prøve at sy nogle trusser til mig selv 🙂

Adventsgaver

Udover matchende trusser til min mormor, får de også en æske åkander (min morfar har lige som jeg en stor kærlighed til mintchokolade) samt to små flasker snaps.

Adventsgaver

Drengenes gaver

Drengenes gaver er en kombination af gaver fra mig og fra deres farmor og farfar. Denne søndag (eller faktisk først i morgen, når de igen er hjemme hos mig) får de et par lækre hyggesokker. De er begge ret misundelige på dem, jeg har fået af min nisse (aka min mor) for et par år siden. Så da jeg så dem her i Føtex, købte jeg fluks et par til hver. Derudover får de en lille æske krea-julepynt og lidt chokolade.

Jeg glæder mig til at vise jer flere gaver næste søndag. Og i ugens løb vil jeg fremvise, hvad der har været i mine gaver fra mine søde og meget gavmilde forældre.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram