DIY kort med teposetrekanter

6. februar 2021 0 Af Kreative Pips

Som jeg nævnte for et par uger siden, har jeg i mange år klippet og foldet teposer til pynt på kort. I dag viser jeg en af mine andre yndlingsfoldninger, og hvordan man kan pynte kort med den. Jeg håber, I kan bruge min DIY på kort med teposetrekanter. Hvis man ikke lige har en masse tomme teposer, kan man også klippe firkanter af origami-papir.

Se mit indlæg med DIY på teposestjerner her.

DIY teposetrekanter

Du skal bruge 8 teposer, som du klipper kanterne af. Og her under, kan du se, hvordan du skal folde poserne til teposetrekanter.

De 8 trekanter limes sammen ved at skubbe dem ind i hinandens folder. Jeg holder gerne en trekant i højre hånd. Med venstre hånd kommer jeg en lille klat lim i folden på venstre side af min trekant. Og så sætter jeg den på en anden trekant. Og sådan fortsætter jeg hele vejen rundt.

Materialer til kort:

Pap – jeg bruger A4, som jeg deler i to
Mønstret papir – her fra Føtex og Søstrene Grene, men Rito (reklamelink) har også et stort flot udvalg.
Dobbeltklæbende tape (reklamelink) til at sætte det mønstrede papir fast med – det bliver så meget pænere med tape end med lim!
Lim til at lime teposerne sammen med, og til at lime dem på kortet
Stickers – jeg har et stort blandet lager, hovedsagelig fra Panduro

Man kan også lave sit eget papir med f.eks. teksten TILLYKKE i word. Jeg kan derfor printe det i forskellige farver efter behov. Du kan se, hvordan jeg har brugt det til fødselsdagskort med amerikanske fodbolde her.

Jeg har en hel kasse fyldt med tomme teposer, som er samlet over en lang årerække. I en periode samlede min familie også til mig, men nu er det kun mig selv, der samler lidt indimellem. Jeg drikker nemlig oftest løs te. Når jeg er på ferie, har jeg dog ofte også teposer med, så jeg kan lave en enkelt kop te. Derfor samler jeg stadig lidt nye poser sammen. Jeg kan også sagtens finde på at købe en pakke te, hvis det ser ud til poserne er pæne haha 🙂

Jeg håber det har givet lidt inspiration, så god fornøjelse med at klippeklistre på denne flotte lørdag.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram