30 års fødselsdagskort med amerikanske fodbolde

24. august 2011 2 Af Kreative Pips

Min kusines kæreste fylder snart 30 år, og min kusine plejer at bruge mine hjemmelavede kort ved en hver lejlighed. Kæresten spiller amerikansk fodbold, så det var oplagt at bruge det som tema. Jeg kunne ikke helt bestemme mig for designet, så det blev til flere kort med amerikanske fodbolde.

Se mine andre hjemmelavede kort lige her.

kort med amerikanske fodbolde

De små fodbolde har jeg printet fra nettet, mens den store er lavet i pap. På de to bagerste hvide kort er der brugt hjemmelavet “Tillykke”-papir (lavet i Word).

Det hjemmelavede papir er lavet ved at skrive TILLYKKE i en word fil en masse gange med forskellig skrifttyper. Og så har kopieret den igen og igen indtil det fyldte hele arket. Jeg har lavet margenerne så små som muligt. Derefter kan farven på teksten varieres i det uendelige.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram