Boganmeldelse – Slaget om Kejserstaden

Boganmeldelse – Slaget om Kejserstaden

5. august 2023 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt romanen “Slaget om Kejserstaden” af Claus Holm.

Bogen “Slaget om Kejserstaden” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Slaget om Kejserstaden
Forfatter: Claus Holm
Udgivelsesdato:
Forlag: BoD

Fra bogens bagside læses:
Alain og hans venner er spredt ud over hele Kejserriget.
Desperat prøver de at finde allierede til kampen mod Skyggefjenden, som nu strammer grebet om riget. Men at samle en hær til at gå imod Kejseren selv … det er lettere sagt end gjort.
Mens de mørke kræfter trækker sammen om Kejserstaden, må Alain, Rowena, Duncan og Aruthan bruge alle deres evner for at holde sig et skridt foran. Da en magisk kuppel lukker sig over Kejserstaden, må mennesker, elvere, feer og Irari stå sammen for at udkæmpe det sidste og afgørende slag.
Men det er ikke alle, man kan stole på…

Slaget om Kejserstaden er tredje og sidste bind i serien om Skyggefjenden. Anmeldelserne af de første to bøger kan du finde her:

Slaget ved Danubris

Slaget i Dostor

Min anmeldelse

Lige som med de to første bøger blev jeg blæst bagover. Jeg læser normalt ikke fantasy, men den her serie fangede mig. Personerne er så fint beskrevet og de udvikler sig igennem bøgerne. Plottet er virkelig gennemarbejdet, og jeg måtte hele tiden læse en side til, og så en til og en til. Sproget er let og historien er fuld af detaljer, og det er umuligt at forudse hvad der sker.

Det er uden tvivl en serie, jeg kommer til at læse igen. Og når jeg vil helt sikkert introducere den for min søn Mathias, for jeg tror universet lige er noget for ham. Så når jeg lige får fundet de første to bøger i flyttekasserne herhjemme, får han den første med i skole som læsebog.

Serien får min varmeste anbefaling – læs den 🙂

Hvis du mangler at bestemme dig for, hvilken bog du skal læse i løbet af efteråret, kan du dykke ned i mine mange anmeldelser lige her. Jeg har flere bøger liggende klar til læsning og anmeldelse, så jeg kan love der kommer flere anmeldelser de kommende uger. Især glæder jeg mig til at dele en krimi af en lokal dansk forfatter i september.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram