Marts 2019

31. marts 2019 1 Af Kreative Pips

– Dette indlæg indeholder affiliate links (reklamelinks)

Ingen tvivl om at marts har været en anderledes måned! Jeg blev deltidssygemeldt i begyndelsen af måneden, og har siden arbejdet 4 timer om dagen. Det har været en stor befrielse, og har givet mig et større overskud til at varetage børnenes udfordringer. Som i mine andre månedsstatus’er kommer her, hvad min marts er gået med.

Haven

Som jeg nævnte i februar indlægget, er jeg blevet lidt forårsskruk (jeg længes efter sol, blomster og at være mere ude). Og jeg har fået fyldt ‘sandkasse’-hjørnet op med mine nye loungemøbler. Jeg har været ude i de fleste byggemarkeder og møbelbutikker, og endelig i vores lokale havemøbelcenter fandt jeg en loungesofa, som jeg både sad OG lå godt i. Jeg kan bare mærke, at jeg komme til at ELSKE dét hjørne. Der mangler lige nogle blomster til at pynte med, men det venter jeg lige lidt med.

Mit nye loungeområde
Mathias og jeg nød en lille pause i haven sidste weekend

Månedens ide

Grundet min stress har jeg ikke nået at få lavet indlægget, jeg har simpelthen glemt det! Vi er begyndt at bruge vores nye krearum en del. Perlerne står på reolen og er nemme at tage frem, så det udnytter Mathias ofte. Han vil gerne have selskab, så jeg sætter mig ofte ned til ham med nogle små projekter. Jeg fik derfor lavet denne sømand i perler – mønstret er fundet på Pinterest. Han har fået limet magnetter på ryggen, og hænger nu på tavlen bag mig på arbejdet.

Min lille sømand
Mathias har lavet disse kage-magnetter efter en af Anja Takacs’ bøger

Syning

Jeg har lånt en masse Ottobre blade med tøj til mig, og jeg har allerede fundet en masse ting jeg gerne vil prøve. Desværre mangler jeg lidt overskud til at komme i gang. I går aftes fik jeg tegnet den sidste mønsterdel af til mit første projekt. Jeg håber, jeg kan få klippet stoffet i dag, og så kan jeg sy lidt indimellem. Det er det der med at klippe og tegne mønster af, som er lidt ‘dræbende’ for min energi. Men et af mine kreative mål for 2019 er at udfordre mig med syningen, så jeg skal prøve noget andet. Sy nogle nye modeller og gerne til mig 🙂

Dukke Emma har fået en ny kjole

Jeg har længe haft denne enkle dukkekjole i hovedet, og nu fik jeg lavet et mønster. Denne er for stram ved armene, så jeg fik rettet mønstret og testet på ny. Nu skal jeg bare have tegnet mønstret over på papir, så jeg kan scanne det ind og dele det her på bloggen 🙂

Træning

Jeg har spillet en hel håndboldkamp, så min fod er i klar bedring. Jeg forsøgte at løbe en tur forleden, men foden drillede og efter 14 dages slem forkølelse havde jeg også svært ved at trække vejret. Jeg har planer om at gå og cykle mere i april, og så bliver foden forhåbentlig snart klar til rigtigt at kunne løbe. Jeg har også endelig fået prøvet yoga herhjemme. Jeg bruger Youtube, hvor jeg ser “yoga with Adriene”. Hun har lavet en masse forskellige yogavideoer, som man kan lave hjemme.

Jeg har kun prøvet yoga få gange, men kan rigtig godt lide det.

Olivers læsning

Oliver kæmper virkelig flot med læsningen, han laver med stor interesse de mange ekstra lektier vi får fra vores privatlærer. Det er svært, og nogle gange bliver det for meget for ham. Men han giver ikke op! Han har indtil videre bestået 60 af de 120 mest anvendte ord. I morgen gælder det de næste 40 ord, så dem øver han med mormor og morfar, imens de kører rundt i det sønderjyske. Fornylig havde Oliver en helt speciel bog med hjem fra skolebiblioteket, og han vidste det ikke engang!

Det specielle ved bogen er, at det er min svigerindes søster, som har skrevet bogen. Birgitte er en skøn kvinde, og jeg snakker ofte med hende, når vi er inviteret til familietamtam hos min bror og svigerinde. Oliver og jeg skal snart have lånt de andre bøger i serien, for sværhedsgraden passer ok til ham på nuværende tidspunkt.

Alt det andet

Jeg har købt en wallsticker på wish, og det tog selvfølgelig en evighed at få den hjem. Til gengæld kostede den nærmest ingenting. Der skulle bruges lidt tålmodig at få den op på væggen, men jeg er virkelig glad for den. Den hænger over min seng.

Hov, kan se Olivers bamse er kommet med på billedet 🙂
Always give 100%*

*unless you’re donating blood

For første gang har jeg givet blod oppe på Frederikssund Sygehus, men jeg havde som altid drengene med. Jeg synes, det er vigtigt de lærer, at vi skal hjælpe dem der er syge og trænger til blod. En dag kan vi selv få behov for blod, så det er vigtigt vi hjælper med at sørge for at der er nok blod til rådighed. Tilfældigt kender jeg den ene af de sygeplejersker, som var på arbejde. Han var rigtig sød ved drengene, og han svarede på alle deres mange spørgsmål, mens hans kollega tappede mig.

Ideen til koppen har længe ligget i min Pinterest mappe for Silhouette ideer, og nu fik jeg den endelig afprøvet. Jeg tænker at koppen bliver en gave til den næste sygeplejerske, som skal tappe mig.

Jeg glæder mig til at se hvad april har at byde på. Der ligger både et lille weekendophold, en ferie, en udflugt med arbejdet og så alle de mindre ting, så jeg er sikker på en masse gode oplevelser. Jeg glæder mig <3

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram