Rensdyr muffins

Rensdyr muffins

16. november 2019 0 Af Kreative Pips

Hver lørdag sidder drengene og jeg klar til at følge med i Den Store Bagedyst – og vi får selvfølgelig altid noget lækkert til. I dag har jeg bagt disse milde julemuffins. Og med lidt nem pynt er mine julemuffins blevet til rensdyr muffins.

Rensdyr muffins

Opskrift på rensdyr muffins

Ca. 20 muffins
250 g sukker
125 g blødt smør
2 æg
250 g mel
2 tsk. brun bagepulver
2 dl mælk

Sukker og smør piskes godt sammen. Æggene tilsættes et af gangen. Bagepulveret blandes i melet. Mel-blandingen og mælken røres skiftevis i resten af dejen.

De bages ca. 20 minutter ved 180 grader i almindelig ovn.

Rensdyr muffins

Rensdyr pynt

Rør en lysebrun glasur af flormelis og en lille bittesmule kakao. Glasuren skal være ret tyk for ikke at glide ned af kagerne. Som næser bruges røde og brune M&Ms, som sættes fast i den våde glasur. Geviret er Toms Kringler, de sættes også fast i glasuren. Når glasuren er tørret, laves en tyk hvid glasur. Og ved hjælp af en sprøjtepose sættes små hvide prikker som øjne. Når øjnene er tørre, kan der sættes en lille sort prik i øjet for at give lidt mere liv til rensdyret. Jeg brugte den sorte glasur-pen fra Mathias’ fødselsdag .

Rensdyr muffins
Julehygge med rensdyr muffins og en lækker mandel-te (reklamelink) i koppen

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram