Engle daler ned i skjul….

29. august 2011 0 Af Kreative Pips

Se lige mine fine prisme engle – er de ikke bare skønne?

Okay, der er måske liiiidt lang tid til jul, men man kan aldrig komme for tidligt i gang med julepynten 🙂 Faktisk har disse engle været mere end to år under vejs. Første gang jeg så dem, var på Bornholm i sommeren 2009. På sommerferien i år (igen på Bornholm) fik jeg købt de fleste materialer, og her til aften fik jeg fremstillet mine første to prisme engle.

prisme engle

Jeg har lavet en vejledning, så du selv kan lave lignende prisme engle. Du kan finde alle materialerne hos CC Hobby, se f.eks. deres udvalg af prismer her (reklamelink).

Jeg elsker hjemmelavet julepynt, og du kan se mine mange andre ideer lige her. Linket dækker alt fra syede, klippede og mange andre typer julepynt – og der kommer løbende mere til.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram