Smølfe kostume

13. januar 2013 5 Af Kreative Pips

Når børnene er små, er det vigtigt at børnene kan bevæge sig i deres udklædningstøj. Og derfor tager jeg oftest udgangspunkt i almindeligt tøj, når jeg laver fastelavnskostumer. Dette var også gældende med dette smølfe kostume, som består af hvide (strømpe)bukser og en blå trøje

Smølfe kostume

Jeg har tegnet smølfehuen i frihånd på papir. Da jeg endelig var tilfreds med udformningen, klippede jeg huen ud i dobbelt hvid filt. Jeg syede det sammen på maskinen og vendte vrangen indad.

Den turkisblå kant er syet i ribjersey. De to ører er syet i dobbelt jersey og vendt med vrangen indad. Ørerne er syet på den turkisblå kant, så det passer med siderne af hovedet. Til sidst er den turkisblå kant syet sammen med den hvide top af filt.

Jeg var i dårlig tid, og da vi kun har fødevarebutikker her i nærheden, var det svært at få fundet et par hvide strømpebukser. Men det lykkedes til sidst med lidt hjælp. Det var noget nemmere at finde en langærmet blå bluse. Hvis det er svært at finde en bluse i passende farve, kunne jeg også have syet en i samme farve jersey som kanten på huen.

Både Oliver og jeg er godt tilfredse med hans smølfe kostume, og så er det bare skønt at tøjet er så godt til bevægelse, så Oliver kan lege uden at være hæmmet.

Du kan finde alle mine indlæg med kostumer her – der er ideer til både løve, ninjaer og konge.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram