Gaver #2

25. august 2013 5 Af Kreative Pips

I går var jeg til min mors fødselsdag. Jeg synes, det er dejligt at komme med hjemmelavede gaver, og når min mor selv nævner, hun ønsker sig nogle af mine ting, så er det jo win-win. I foråret nævnte min mor, at hun ønskede sig en rød halskæde ala de halskæder, jeg tidligere har lavet til hende. Og den fik jeg lavet forleden, og den har jeg så lagt i en ekstra smykkeæske fra guldsmeden, så det ser super proff ud :o)

Farven snyder, for perlerne er postkasserøde..

Flagranke

Derudover har jeg lavet denne flagranke, og dem skal jeg helt sikkert sy flere af! De er så fine til fødselsdage og lignende, og eftersom de er af stof, kan de holde længe og vaskes. Ideen er fundet her, men jeg har ændret på målene, da jeg havde brug for nogle større flag.

Jeg har limet satinbåndet på med tekstillim, og derefter syet en syning på symaskinen, så båndet sidder HELT fast 🙂 Og så er alle flagene sat på et hvidt kantbånd.

I dag skal der bare hygges med ungerne, og i den kommende uge skal jeg bage nogle feriekager til mine forældres arbejdspladser. Der er både nogle nye og nogle gamle opskrifter, som skal i brug. Jeg er især spændt på den ene slags cupcakes til min far 🙂

God søndag :o)