#10 – Cafepusletaske

28. november 2013 2 Af Kreative Pips

I min mødregruppe nr. 2, var jeg så heldig at komme sammen med Vicki og hun havde en fin cafepusletaske fra Made By Mia Hansen. Og da begge mine børn manglede en toilettaske til tandbørste og deres astma medicin, gik det op for mig, at deres toilettasker både kan bruges som toilettaske og som cafepusletaske. Jeg gider sjældent slæbe hele pusletasken med, så jeg tager bare denne lille taske og smider et par bleer, poser, vådservietter og en stofble ned, og så er jeg klar til bleskift ude af huset.

Jeg følger denne DIY, men har tilføjet et ekstra punkt ved nr. 9 – nemlig at sy hen over lynlåsen og begge lag stof i lynlåsens bredde (se billede herunder). Jeg bruger bomuld/poplin til ydersiden og tekstilvoksdug (Jysk eller Stof2000) til indersiden.

Lidt sjusket syning…

Og så syer jeg sjældent hank på, men når jeg husker det (hvilket er sjældent!), syer jeg en lille ‘snip’ på ved lynlåsen

Og herunder billeder af forskellige cafepusletasker, som jeg har syet.

Jeg har stadig en håndfuld halvfærdige tasker liggende, men i går aftes begyndte min mors symaskine at strejke 🙁 Håber den virker senere, så jeg kan få flere ting færdige til julemarkedet på søndag 🙂

Forresten har jeg lavet lidt om på bloggen, synes selv det giver et lidt ‘roligere’ udtryk 🙂