# 11 – Voksipose

16. december 2013 2 Af Kreative Pips

Et længe ventet indlæg! I maj fortalte min dejlige kusine mig, at hun var gravid. Straks lovede jeg hende at sy en voksipose, for jeg havde allerede købt en brugt via dba.dk. Men det der med at komme i gang tog aaaalt for lang tid, men i weekenden blev jeg færdig, og i dag fik jeg den lille kære Magnus at se 🙂 Hold op hvor er babyer små! Det er altså mærkeligt, at man kan glemme, hvor små sådan nogle størrelser egentlig er.. Men her er min 2. voksipose, den 1. kan du se lige her.

Jeg har syet efter det gamle betræk, så alle detaljerne er med, men der er også lidt skønhedsfejl, for det er sørme et stort projekt at sy! Men jeg er stolt af at endnu et er kommet gennem maskinen!! Og min kusine var glad, hvilket egentlig er det vigtigste.

Jeg havde også købt og lavet lidt ekstra til dem, bl.a. en lille grøn fimo-magnet:

En pusletaske/toilettaske i samme stof som voksien og så købte jeg i sommers denne søde body hos Jelena i Sejedrenge.dk

Jeg har endnu et “sy til din baby” indlæg liggende, men det må vente til efter min eksamen! Jeg er dundrende nervøs for eksamen! Jeg har aldrig været så dårlig forberedt til en eksamen, og jeg er nervøs med ekstra nervøsitet på toppen… Håber jeg kan nå at læse lidt ekstra i morgen, så jeg er bare lidt mere klar onsdag…

Wish me luck, i’m gonna need it 🙂