Kravlegårdstæppe

2. juli 2014 10 Af Kreative Pips

Den sidste måneds tid har jeg klippet 81 firkanter og syet dem sammen til dette kravlegårdstæppe. Jeg har syet en kant på, hvor jeg har trukket en elastik igennem, så den dækker den drengefarvede madras 🙂 Tæppet er foret med et dobbelt lag pladevat, så det er dejlig blødt at lægge på. Derudover har jeg syet en aflang pude, som også skal bruges i kravlegården.

Stoffet er fra Stof2000, bortset fra det prikkede som er fra Panduro Hobby
Det er ikke farver jeg i første omgang ville have sat sammen, men jeg synes at den lyse turkise giver den mørke lilla lidt ekstra friskhed, og så er der lyslilla og turkis i den lyse blomstrede og det binder helt sikkert de to farver godt sammen. Jeg har også klippet de fleste lapper til et liggende tæppe i drengefarver, så det er et af mine kommende projekter – måske jeg alligevel skulle deltage i Frk. Turkis BOY MONTH? 🙂