BM14 #4 – julesok

15. juli 2014 0 Af Kreative Pips

Hmm julesok tænker du nok 🙂 Og ja, det er helt uden for sæson, men nu blev den altså færdig 🙂 Jeg ved ikke hvor stoffet er fra, måske er det fra den portion stof jeg fik fra min fars bonus-mor i efteråret, eller måske er det fra min egen mor. Men fint er stoffet. Navnet er lavet i rød strygestof, og hvis jeg selv skal sige det, blev det ret godt 🙂 Måske skal mine egne drenge også have en sok til jul (selvom de jo bliver forkælet med pakkekalender af mine forældre :))

Til venstre er min ‘test’-sok og sĂĄ til højre den bestilte sok 🙂

Vi er faktisk sĂĄ smĂĄt begyndt at snakke om juleferie, for i weekenden fandt min bror et billigt sommerhus pĂĄ Bornholm (hele min svigerfamilie bor pĂĄ “øen i søen” :)), og da manden har fri fra skole HELE julen, overvejer vi at holde en HEL uges ferie pĂĄ Bornholm – dog kan jeg ikke lade være med at tænke pĂĄ julen 2010, hvor hele Bornholm sneede inde (vores rejse blev dog ikke pĂĄvirket mere end lidt forsinkelser og vi ku godt komme hjem til familien i Rønne).

Tænker du mest på JULI eller JUL i øjeblikket? 🙂