TAK #2

21. november 2014 0 Af Kreative Pips

I august lavede jeg mit første TAK-indlæg (se det her), og det handler egentlig om at takke og henvise til nogle af de mange, mange gode ideer der ligger på de utallige blogs. Jeg falder ofte over gode ideer i blogland, og jeg gemmer denne inspiration enten i blogloving app’en (som ‘liked’) eller i (store) papirbunker derhjemme. Jeg ved godt jeg ikke kommer igennem alle ideerne, men nogle får jeg da lavet, og derfor vil jeg gerne takke for inspirationen 🙂

Denne gang vil jeg gerne sige TAK til Maren for inspirationen til denne baby-hammer-rangle:

Den ene har en rasleboks i hammerhovedet og den anden har en pibebold/pibeindsats. Maren har også lavet sav og skruetrækker, og det er også kommer på min to-do-liste 🙂

Mønster: tegnet af efter billede på Marens blog
Stoffet er fra www.stof2000.dk
Rasleboks fra Stof & Stil
Pibeindsats fra www.egnedesign.dk

Jeg har planer om flere TAK-indlæg, så stay tuned for mere inspiration 🙂