TAK #3

25. december 2014 4 Af Kreative Pips

I sommeren 2001 var jeg på sommerferie i Rom med mine forældre og min tvillingebror. Vi boede på en campingplads et godt stykke uden for Rom, og vi tog derfor bus ind til byen. En dag fik vi taget en forkert bus, og vi endte derfor med at skulle gå ret så langt. Som 17årig var min sandaler hverken flade eller praktiske, nææ de var smarte (i hvert fald dengang :P). Så det endte med at min bror forbarmede sig over mig og bar mig den sidste kilometer hjem 🙂 Hans pris var 200 blå M&Ms – jeg købte altid M&Ms på båden og i bordershoppen, men hvorfor det lige skulle være de blå, husker jeg altså ikke… Til min brors bryllup i september blev det nævnt at han havde båret mig, og så kom vi til at snakke lidt om, om jeg har betalt ham eller ej.. Jeg husker det helt ærligt ikke, men NU er min gæld betalt! I lufthavnen hjem fra Berlin for et par uger siden købte jeg 1 kilo M&Ms og der var heldigvis de 200 blå jeg skulle bruge 🙂

I november faldt jeg via bloglovin over en super ide, som jeg straks valgte at kopiere – i blå version altså. Så denne gang vil jeg gerne takke Dorte, som med dette indlæg gav mig ideen til min brors julegave:

Mønster: M’et er printet fra nettet
Pude og stof er fra stof2000

Alle TAK-indlæg kan ses her

Jeg har planer om flere TAK-indlæg, så stay tuned for mere inspiration 🙂