Løve kostume

15. februar 2015 4 Af Kreative Pips

Min ‘lille’ Mathias på 3,5 år ville være løve til fastelavn. Og det havde jeg straks en ide til, hvordan jeg nemt kunne lave. Når børnene er så små, er det for mig vigtigt, at tøjet er bekvemt og ikke generende. Og med et gult sæt tøj er det nemt at lave et løve kostume.

Løve kostume

Hvordan laver du et løve kostume

Jeg tog udgangspunkt i et helt almindeligt sæt tøj. Jeg valgte selv at sy et gult sæt tøj, men du kan også gøre det nemt ved at købe det. Jeg har syet et sæt gule lærredsbukser efter MiniKreas ballonbukser og en gul jerseytrøje efter Ottobres ranglanmønster.

Materialer:
– gult sæt tøj, eller gult stof til at sy tøjet af
– Gul jersey til hoved og hale
– bred elastik
– filt i farverne gul, orange og brun – det kan du bla. finde her (Reklamelink)

Halen er syet som et langt rør med filt i den ene ende. Filten er først klippet til strimler efter halen er syet. Halen er fyldt med pladevat-rester, og så er den sat fast på en stor elastik, som er syet sammen til en ring.

Løve kostume

Hovedet/manken er en gul elefanthue, hvor jeg har syet tre brede stykker filt fast i hoved-åbningen. Og så er syningen ved hagen syet til sidst. Her er filten også først klippet til strimler, efter huen er syet færdig.

Der er sat et lille løve-strygemærke på bukserne, det faldt Mathias nemlig over, da vi forleden var en smuttur i Stof2000 🙂

Min brølende løve <3

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram