LEGO ur

22. marts 2015 4 Af Kreative Pips
På instagram så jeg på Panduro Hobbys profil et LEGO ur, og det blev jeg da nødt til at efterligne. Jeg overvejede også at kombinere uret med Pias LEGO-væg, men endte altså med at bruge en LEGO plade. Urværket er fra Panduro Hobby. De små LEGO klodser (bag på mændene) har jeg fået af min bror, som har en stor LEGOsamling, hvor en del endda er fra vores fars barndom. Min bror har også givet mig nogle af mændene og resten har jeg købt via Facebook og fået af kollegaer. Jeg glæder mig til at give Oliver uret på tirsdag 🙂

Sekundviseren kan jeg ikke få til at sidde fast, men den er faktisk også så lang at den rammer mændene nederst, så måske jeg bare lader være med at sætte den på – har faktisk også lige tjekket Panduros billede på Instagram og de har ikke nogen sekundviser på 😛