TMNT-fødselsdag #3 – invitationerne

1. september 2015 12 Af Kreative Pips
I min familie er mails blevet den foretrukne måde at invitere til fødselsdag på, og jeg synes, det er lidt ærgerligt. Jeg ELSKER selv at få et fysisk brev, og det sker desværre alt for sjældent. Derfor har jeg valgt at lave rigtige invitationer, og et par af dem bliver sendt med posten, mens de andre får dem lagt i postkassen (min bror og mine forældre bor tæt på mig, og måske jeg også cykler ud til mine bedsteforældre, de ca. 7 km hver vej kan vel tælle som motion? :))

Ideen til invitationerne er fra pinterest, og så har jeg googlet ninja turtles hoveder, som jeg kunne bruge som mønster. 
Øjnene blev rulleøjne, da jeg ikke gad klippe/skære både en sort og en hvid del til 2 øjne til 20 hoveder. Og de færdige invitationer: 
De her invitationer er en del af min to do liste for september, og det er jo skønt allerede at kunne sætte det første hak på månedens første dag 😉