Nålepyramider

24. september 2015 6 Af Kreative Pips
D. 12. september fejrede vi min svigerindes 30 års fødselsdag. På hendes ønskeseddel stod en nålepude, og jeg overvejede at sy en til hende, men jeg kom i tvivl om det virkelig var en lille pude til knappenåle hun ønskede sig. Om aftenen var vi og mine forældre med hjemme hos min bror og svigerinde, og der snakkede vi om hendes gaver, og hun nævnte, at hun havde troet jeg ville lave en nålepude til hende.

I dag er hendes rigtige fødselsdag, og om en halv time henter hun mig og så skal vi ud og spise fødselsdagsbrunch, og så skal hun da have en lille ekstre gave – nemlig en nålepude jeg syede i går aftes.

Ideen er set her, men jeg har ændret lidt i mønstret.

En side med en lomme til sytråd, fingerbøl og andre småting
En anden side med en lille flap der dækker over synålene

En tredje side med en lomme til saksen
Den fjerde side er til knappenålene

Lilla til mig
Pink til min svigerinde.