En slags eksamen

4. november 2015 4 Af Kreative Pips
I lørdags vågnede jeg med sommerfugle i maven. Jeg havde det som om, jeg skulle til eksamen, og det var da heller ikke helt galt. Vi skulle nemlig til min nieces barnedåb, og jeg skulle være gudmor. Jeg var lidt nervøs om jeg nu kunne sige navnet korrekt, men det lykkedes og jeg fik også sagt ét nej og de 5 ja’er, som jeg skulle (præsten blev lige nødt til at skubbe til det andet barns gudfar, da han faldt i staver og glemte ét ja :D).

Jeg har jo lavet indbydelserne og fik også lov at lave bordkortene, som blev i helt samme tema og farver, nemlig barnevogne i gul og lilla.

63 bordkort

Jeg havde fået klippet for mange barnevogne, så det blev også lige til 3 ophæng

Og min hovedregning gik helt galt med de små cirkler! Derfor blev det lige til ca. 3 m guirlande 🙂

Kjolen har jeg længe haft styr på, mens jeg først fik lavet mine armbånd (inspireret af Helena) fredag aften.

Oliver tog lige et billede, da vi er på vej ud af døren, og dette er det bedste (på trods af jeg er lidt skalperet). Og her kan man også lige se min nye frisure, fik klippet 10-15 cm af længden sidste tirsdag.

Perlerne og tilbehør har jeg købt hos smyks.dk (ikke sponsoreret)

Gaven til Augusta har jeg længe været i gang med, men jeg fik først lavet det sidste fredag eftermiddag, og nøj hvor er jeg godt tilfreds med det. Det er lidt svært at se forskel på de to gule stoffer her i tusmørket, men det ser knaldgodt ud i virkeligheden 😀

Firkanterne er klippet i 20x20cm, og det gik så hurtigt med at sy selve tæppet, at jeg nu altså snart må få klippet de sidste 60 firkanter til mit eget sofahyggetæppe 🙂

Hele gaven:
Tæppet
en lille kop med A (fra Fakta)
Maleri med fødselsdata

Hele dagen var bare rigtig god. Augusta var nem i kirken og brokkede sig kun lidt, da hun skulle ligge i mine arme og døbes (hun er skide nysgerrig og gider ikke ligge ned!). Mine drenge spiste hurtigt frokosten og så løb de ellers rundt og legede, og så havde jeg tid til at snakke med min mormor, min svigerindes fætter samt min svigerindes storesøster. Især sidstnævnte havde jeg glædet mig til at snakke med, vi sad nemlig overfor hinanden ved brylluppet for et år siden, og hun er skøn kvinde. Hun er uddannet i Finansverdenen ligesom mig, men nu er hun blevet forfatter og det var bare super sjovt at høre om hendes mange bogprojekter (desværre er mine drenge ikke helt i målgruppen endnu..)